Nieuwe doelgroepen, een nieuwe brochure

Drechtwerk timmert aan de weg als het gaat om nieuwe doelgroepen. Steeds meer organisaties als Philadelphia, ASVZ, Gemiva, Yulius en de Sociale Dienst komen naar ons toe om cliënten hier te plaatsen in het kader van dagbesteding. Op advies van de SDD komen mensen ook bij ons voor een participatieplek of om een leerwerktraject te volgen, wij bieden hiertoe volop mogelijkheden. Ook stagiaires van scholen voor speciaal onderwijs voelen zich bij ons thuis en stromen vaak door naar een vaste plek in ons bedrijf. We hebben dan ook veel te bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Maar we willen graag nog meer mensen interesseren en informeren over wat we allemaal doen bij DrechtwerkActief (de nieuwe naam van DrechtstedenActief). Daarom hebben we een nieuwe brochure ontwikkeld, zodat we de verschillende mogelijkheden op een professionele en goede manier voor het voetlicht kunnen brengen.

Ons doel is, dat nog meer zorginstellingen, organisaties, scholen en cliënten in de Drechtsteden, onmiddellijk aan Drechtwerk denken als zij voor hun leerlingen of cliënten een fijne stage- of participatieplek, leerwerktraject of een zinvolle dagbesteding zoeken.

Als je interesse hebt kun je hieronder onze nieuwe brochure downloaden.

Download brochure