Langzaam aan het opstarten bij DrechtwerkActief

Na een onwerkelijke periode van afstand, onzekerheid en lege werkplekken zijn we gelukkig sinds deze week weer langzaam aan het opstarten met DrechtwerkActief. De eerste groep collega’s stond gisteren voor de ingang te popelen om weer aan de slag te kunnen. Terug in het ritme en de collega’s weer zien! En wat waren wij blij om hen weer te mogen ontvangen. Daar hoort gebak bij!

We hebben de afgelopen periode niet stil gezeten. Zo zijn de afdelingen opgefrist en hebben we de muren hier en daar voorzien van nieuwe kleuren. De afdelingen zijn nu net zo kleurrijk als onze mooie organisatie.

En natuurlijk hebben wij aanpassingen getroffen volgens de maatregelen van de overheid. Zo hebben we het restaurant Scala moeten opdelen, staan er overal strepen om 1,5 meter afstand te houden, zijn looproutes aangepast en moet je voortaan je lunch voor 09:00 uur bestellen. Het voordeel is dat deze op tijd voor jou klaarligt. Wat een service toch?

Het is allemaal nog steeds wennen en de getroffen maatregelen zorgen soms voor wat verwarring maar dat is precies waar deze eerste week voor bedoeld is. Iedereen wordt betrokken bij die ene vraag: wat kunnen wij doen om ons werk zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren?

We gaan het de komende weken ontdekken. Maar gelukkig met elkaar. Hoewel we nog steeds een groot deel van onze collega’s moeten missen, is de ziel weer terug in onze organisatie.

Met kleine stappen komen we er ook…