We raken steeds meer gewend aan de Corona-maatregelen

Beste collega`s,

Bij DrechtwerkActief raken we steeds meer gewend aan het werken met de Corona-maatregelen. We zitten tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje!

Op de productieafdelingen plaatsen we schermen over de lopende banden en tussen de tafels. Zo maken we het werken nog veiliger en zorgen we ervoor dat er meer werkplekken op de afdeling gebruikt kunnen worden. Het is even gek zo’n scherm, maar de collega’s zeggen dat ze er ook weer snel aan gewend zijn geraakt.

Op de foto zie je de afdeling 415 van Marian Malefason en Andre van Vugt. Daar hebben we het eerste scherm als proef geplaatst. Op 5 juni zijn alle afdelingen van schermen voorzien. Inmiddels is het aantal mensen dat op de productieafdelingen werkt gegroeid naar 20 mensen per afdeling. Dat is toch een stuk gezelliger en er wordt veel werk verzet!

Bij DrechtwerkGroen is men inmiddels gewend aan het werken met 1,5 meter afstand. Er is veel werk wat onze medewerkers met veel plezier doen. Ook bij de overige bedrijven waar medewerkers gedetacheerd zijn wordt gewerkt.

Helaas zijn er nog mensen die hun werk nog niet hebben kunnen hervatten. Ik wens jullie sterkte en hoop van harte dat jullie snel weer aan het werk kunnen.

Met vriendelijke groet,
Jacques Thielen