Binnenkort voor iedereen een veilige werkplek

Beste Collega’s,

Er is de afgelopen weken veel werk verzet om Drechtwerk weer op volle kracht te laten werken. Over een paar weken is het zover. Als het ons lukt om de roosters van de collega’s goed op elkaar af te stemmen, is er vanaf 5 juli voor alle medewerkers een veilige werkplek.

Ondertussen is al een flink deel van Drechtwerk bij Groen, DWA en bij de staf aan de slag. Na het Pinksterweekend komen de mensen van Perspct weer werken. Dan is ook de hoofdingang aan de Snelliusstraat open en is de receptie weer bemand. Er kan ook, als dat nodig is, bezoek worden ontvangen.

Omdat er veel meer ruimte nodig is dan vroeger, zijn extra lunchlokalen ingericht en komen er extra toiletgroepen.

Vanaf volgende week moet iedereen in het openbaar vervoer een mondkapje op. Bij alle medewerkers die per OV naar Drechtwerk moeten komen, zijn thuis mondkapjes bezorgd.

In de week van 2 juni worden die vervangen door een uitwasbaar kapje. Drechtwerk vergroot hiermee de veiligheid voor de medewerkers, maar de eigen verantwoordelijkheid blijft bestaan: houd jezelf goed in acht en neem de coronaregels serieus.

Zo proberen we stapje voor stapje Drechtwerk Corona-proof te maken en iedereen weer de vertrouwde werk en ontwikkelmogelijkheden te geven.

Samen gaat dat ons lukken.

Fijne Pinksterdagen!

Jacques Thielen
Directeur