Dag van het zelfvertrouwen

8 februari 2021 is het de dag van het zelfvertrouwen. Een dag om iedereen die weleens onzeker is een hart onder de riem te steken. En daar hebben meer mensen last van dan je in eerste instantie zou denken. Maar we praten er zo weinig over. Want wat is dat nu eigenlijk, zelfvertrouwen? Wat doet het met je? Wist je dat je je eigen zelfvertrouwen voor een groot deel zelf in de hand hebt? Je kunt het beïnvloeden door de dingen die je dagelijks doet. O.a. door elke dag opnieuw aan jezelf te bewijzen dat je er écht toe doet.

Dat begint heel eenvoudig door jezelf goed te verzorgen, wat vaker te lachen en zo nu en dan een complimentje te geven. Met deze poster schenken we vandaag aandacht aan dit onderwerp. Om het bespreekbaar te maken, om medewerkers een hart onder de riem te steken en om hen aan te moedigen om te werken aan hun zelfvertrouwen. Want meer zelfvertrouwen is meer energie! =)