FSSC-ISO22000 gecertificeerd

“Zonder onze mensen, geen certificaat. Ik vind het knap van ons dat wij dit als bedrijf voor elkaar hebben gekregen”, aldus Christo (kwaliteitsmedewerker)

Want wat voor anderen misschien zomaar een certificaat in een lijstje aan de muur is, is voor ons iets om onnoemelijk trots op te zijn. Dit certificaat is namelijk dé bevestiging dat onze manier van werken goedgekeurd is. Sinds 2014 zijn wij FSSC-ISO22000 gecertificeerd voor voedselveilig verpakken. In december 2020 is ons certificaat met 3 jaar verlengd.

Hiermee onderscheiden wij ons en tonen we objectief aan dat we voldoen aan de strenge kwaliteitseisen met betrekking tot het werken met levensmiddelen. We kunnen met trots tegen onze huidige én potentiële klanten zeggen dat we er klaar voor zijn: dat zij met vertrouwen hun werkzaamheden aan ons kunnen uitbesteden.