Lunchbijeenkomst Drechtwerk

In ons eigen bedrijfsrestaurant ‘De Keuken’ ontvingen wij vorige week zo’n 50 gasten voor een lunchbijeenkomst. Een bijeenkomst voor klanten, partners en leveranciers die volledig in het teken stond van delen en ambassadeurschap.

Na een kort gesprek met Jacques Thielen (algemeen directeur Drechtwerk) en Tycho Jansen (wethouder Zwijndrecht), over de positie van het werkleerbedrijf binnen de lokale arbeidsmarkt, was het toch echt de presentatie van ‘Verleuker expert’ Feike Cats die grote indruk maakte. Want hoe leuk is het nu eigenlijk binnen jouw organisatie? Zijn de medewerkers tevreden of enthousiast? En hoe vertaalt zich dat naar de klant? Het gaf ons allen genoeg motivatie én inspiratie.

Onze gloednieuwe bedrijfsfilm kreeg iedereen stil en zorgde voor een daverend applaus, een glimlach her en der én heel veel complimenten. Net als voor alle medewerkers van ‘De Keuken’ die deze heerlijke lunch hadden verzorgd.

We genieten nog steeds na van deze geweldige bijeenkomst en de leuke reacties die wij hebben mogen ontvangen. Op naar de volgende bijeenkomst.

Want Drechtwerk is er. En Energieker dan ooit!