Terugblik naar afgelopen week

Beste Collega’s,

Deze week zijn we bij DWA weer voorzichtig van start gegaan. Het is een succes geworden. We kijken terug op een week waarin we ervaring hebben opgedaan met de nieuwe regels. De collega’s moesten natuurlijk wennen, maar dat ging steeds beter. Het mooie was dat de collega’s weer samen konden werken, lachen en een praatje konden maken. Moeilijk was het wel om voortdurend op de regels te letten.

We hebben ook geleerd van wat er nog beter kan. Dat gaan we volgende week invoeren. Daarna gaan we stap voor stap met meer mensen aan het werk. Je leidinggevende zal je bellen wanneer het voor jou zover is. Ik zie er naar uit om met zijn allen weer aan het werk te zijn.

Om iedereen een plaatsje te geven binnen DWA wordt gekeken hoeveel ruimte we nodige hebben om aan de 1,5 m te voldoen. Dat is een puzzel die veel vindingrijkheid vraagt. Die puzzel willen we in twee weken oplossen.

Bij Groen is een oplossing bedacht om met vier mensen in een bus te kunnen. Een slimme actie die zorgt dat er veilig naar het werk kan worden gereden. De politie heeft er naar gekeken en was enthousiast. Ondertussen werken de ondersteunende diensten door om zoveel mogelijk de lopende zaken en de nieuwe maatregelen met elkaar te verbinden.

Samen zijn we dus aan de slag om Drechtwerk verder aan het werk te krijgen. Alleen als de veiligheid voorop staat gaat dat lukken, dus blijf daar op letten.

Ik houd je op de hoogte en hoop iedereen binnenkort gezond weer bij Drechtwerk te zien.

Jacques Thielen
Directeur