Samen verder…
Drechtwerk X Sociale Dienst Drechtsteden

De samenwerking tussen Drechtwerk en de Sociale Dienst Drechtsteden (SDD) bestaat al lange tijd. Vanaf 1 januari 2023 is deze samenwerking in de vorm van de Gemeenschappelijke Regeling Sociaal (GR Sociaal) gegoten. De GR Sociaal is onze verstevigde, nieuwe samenwerkingsvorm in de Drechtsteden..

En dat mag gevierd worden! Hierom delen we een magazine uit, door medewerkers van de GR Sociaal, voor medewerkers van de GR Sociaal. In het magazine nemen we een kijkje achter de schermen, interviewen we de directeuren David en Bernhard over hun samenwerking en blikken we terug op mooie mijlpalen. Ook stellen we collega’s de vraag “waar krijg jij energie van?” of “wat betekent werken vanuit je hart voor jou?”. In het samengaan van Drechtwerk en de Sociale Dienst Drechtsteden staat namelijk het maken van maatschappelijke impact centraal. Dit doen we niet alleen, maar met elkaar. Samen blijven we ontwikkelen en kansen creëren voor de inwoners van de Drechtsteden.

Benieuwd naar een aantal collega’s uit het magazine? Bekijk dan de video!