Proef de impact van sociaal ondernemen..

In het bruisende kantoor van EGM architecten gebeurt iets bijzonders. Iets dat meer is dan een personeelslunch. Het gaat over verbinden, samenwerken en inclusie. En het gaat vooral over de persoon die het verzorgt: Richard.

Elke dinsdag verwent hij de collega’s met heerlijke gerechten uit De Keuken van Drechtwerk. Die door het team met veel zorg en liefde zijn bereid.

Inmiddels heeft Richard een speciale plek in het team van EGM Architecten. Niet alleen omdat hij vol passie de lunch verzorgt, maar vooral vanwege zijn onuitputbare enthousiasme, ondanks de uitdagingen waarmee hij soms geconfronteerd wordt. Zijn afstand tot de arbeidsmarkt weerhoudt hem er niet van om zijn talent te laten schitteren.

Wat begon als een goed idee is uitgegroeid tot een prachtige sociale samenwerking. EGM Architecten heeft Richard een doel gegeven en een plek waar hij wordt gewaardeerd om wie hij is en wat hij doet. En Richard heeft de smaakpapillen én de harten van het team weten te veroveren…

Dit is inclusie, samenwerken en sociaal ondernemen op sterrenniveau!

Laat het je inspireren.

Meer weten over sociaal ondernemen óf over de mogelijkheden die De Keuken voor jouw organisatie kan bieden? Neem gerust contact met ons op!