Dit ga je leren
Je leert praktische vaardigheden zoals het snijden, bereiden en inpakken van voedsel, maar ook serveren, kassabediening en werken in de spoelkeuken. Daarnaast krijg je veel uitleg over hygiëne en voedselveiligheid. Daarnaast werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en leer je veel over communicatie, samenwerken en jouw werkritme. Door direct in de praktijk aan de slag te gaan, leer je alle fijne kneepjes van het vak. En dat allemaal in ons eigen bedrijfsrestaurant De Keuken waar dagelijks bijna alle collega’s komen eten.
Deze certificaten en diploma’s krijg je
Je kunt in deze leerlijn een landelijk erkende mbo-praktijkverklaring Werken in de horeca behalen.
Dit zijn jouw kansen
Er is altijd vraag naar goed en flexibel personeel in de horeca, en onze leerroute Horeca bereid je daar uitstekend op voor. Wil je na het afronden van het traject aan de slag in de horeca? Dan brengen wij je graag in contact met professionele organisaties uit ons netwerk.